Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пон. – Четв.: з 8:00 до 17:00
П'ятн.: з 8:00 до 16:00

0
Мій кошик

Устаткування для виробництва сиру Чеддер продуктивністю до 1150 кг/год (Болгарія)

Немає в наявності
Артикул: 100005952
Ціну уточнюйте
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
Бренд Nikos
  • самовивіз із нашого офісу (в будні дні з 9:00 до 16:00);
  • службою кур'єрської доставки (по тарифам перевізника "Нова Пошта");
  • нова пошта;
  • поштомат.

Більше інформації про доставку

  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий розрахунок
  • "Оплата частинами" ПриватБанк
  • Онлайн-оплата банківською карткою 

Гарантія від виробника 12 місяців

Устаткування для виробництва сиру чеддер складається з чеддеризатора та охолоджувальної ванни, призначене для температурної обробки сирного зерна з подальшим охолодженням, у результаті чого сир набуває волокнистої структури.

Процес виробництва:

  1. Як сировину для виготовлення сиру чеддер використовують зріле молоко та підвищені дози закваски. Готове сирне зерно разом із сироваткою перекачується в візок, у якому витримується протягом 25-30 хвилин.
  2. Пласт розрізають на блоки та завантажують у ріжучий модуль, де дробиться в середовищі сольового розчину, який подається в зону різання насосом.
  3. Після цього подрібнена сирна маса та гарячий соляний розчин потрапляють на барабан, де відбувається відділення сирної маси від соляного розчину. Сирна маса потрапляє у формувальну камеру.
  4. Під впливом гарячого сольового розчину сирна маса набуває шарувато-волокнисту структуру. У формувальній камері під дією шнеків маса подається в об'ємний дозатор, де дозується за вагою від 0,250 до 1,0 кг. Фасований продукт може мати такі форми: кругла, соломка, коса.
  5. Після формування продукт потрапляє в ванну з сольовим розчином, де проходить охолодження.

Комплектація:

      1. Чеддеризатор — компактний апарат для виробництва сиру Чеддер:

  • формувальна камера з двошнековим механізмом;
  • високочастотний різальний модуль із мотор-редуктором, із гостро заточеними ножами та можливістю регулювання їх по висоті та напрямку;
  • відокремлювальний барабан;
  • теплообмінник типу "труба в трубі" для підігріву та підтримки певної температури сольового розчину;
  • ємність для зберігання сольового розчину;
  • насос циркуляції сольового розчину;
  • клапанний кран для точного регулювання рівня сольового розчину;
  • пульт керування;
  • об'ємний дозатор;
  • регульована висота стійок.

      2.Ванна для охолодження та посолки сиру:

  • ємність для охолодження довжиною 2400 мм,
  • відбірний транспортер формувальних блоків.

 

Продуктивність, кг/год.

Розміри (ДхШхВ), мм

Витрата пари, кг/год.

Потужність, кВт

Вага, кг

800

2700x800x2200

95

2.2

660

1150

2700x1000x2200

115

2.7

750

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору