Пастеризатор MILKY FJ-15 – чудове рішення для виробництва сиру та йогурту в одному пристрої.
Апарат вбиває від 96 до 99,9% бактерій. Температура води може бути нагріта до 100 °С, а температура вмісту – до 90 °С. А найголовніше, що цей процес не впливає на смак молока.
Пастеризатор має додатковий термометр для вимірювання температури вмісту. Також ви можете самостійно запрограмувати тривалість пастеризації.
Переваги:
- Багатофункціональний прилад ідеально підходить для пастеризації молока, фруктів, фруктових соків, а також для виготовлення сиру та йогурту.
- Зовнішній контейнер, а також внутрішній знімний контейнер виготовлені з нержавіючої сталі.
- За допомогою 2,8 кВт нагрівача рідина з початковою температурою 4 °С нагрівається приблизно за годину до максимальної температури 90 °С.
- Кнопка скидання дозволяє зробити перезапуск у разі збою.