Сировиробник закритого типу призначений для заквашування та сквашування молока, отримання згустку, з подальшим його розрізанням.
Робоча ємність сировиробника зроблена у формі здвоєного О, що дозволяє забезпечити більш рівномірний розподіл молокозгортуючого ферменту, бактеріальної закваски та готового продукту під час їх перемішування.
Процес виготовлення:
- Молоко, бактеріальну закваску та молокозгортаючий фермент одночасно вносять у сировиробник для сквашування.
- Після визначеного часу отриманий продукт розрізається та перемішується спеціальною мішалкою.
- Після часткового відділення сироватки, продукт, який залишився з сироваткою, відкачується або витікає самопливом із сировиробника.
Особливості:
- Має короткий цикл самоочищення перед наступним його заповненням.
- Обладнаний спеціальною мішалкою з частотним і реверсійним управлінням ріжучо-вимішувального пристрою, що забезпечує рівномірний розподіл молокозгортання ферменту, бактеріальної закваски та сирної маси під час їх перемішування.
- Обігрів здійснюється парою або гарячою водою.
Технічні характеристики:
Об'єм, л
|
Витрата пари, кг/год.
|
Розміри (ШхДхВ), мм
|
Потужність, кВт
|
Вага, кг
|
2200
|
180
|
2700x2000x1700
|
1.1
|
480
|
3300
|
250
|
2700x2000x1800
|
1.5
|
690
|
5500
|
480
|
3000x2300x1800
|
2.2
|
850
|
8800
|
650
|
3300х2450х2150
|
2.2
|
990
|
10000
|
760
|
4050x2450x3000
|
3.0
|
1150
|
Комплектація:
- двостінна термоізоляція;
- можливість підігріву (вода, пара) та охолодження;
- оглядовий люк;
- освітлення 24В;
- патрубок подачі молока з відведенням на стінку;
- автоматичний пульт керування;
- датчик фіксації обсягу молока;
- електронний термометр, який вимірює температуру продукту;
- частотне та реверсійне управління ріжучо-вимішувальним пристроєм;
- дві ротаційно-миючі головки з можливістю підключення до центральної миючої системи;
- патрубок для відведення сироватки;
- патрубок для відведення сирного зерна з сироваткою;
- система подачі закваски;
- регульована висота ніжок;
- несуча рама;
- обслуговуюча платформа.