Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пон. – Четв.: з 8:00 до 17:00
П'ятн.: з 8:00 до 16:00

0
Мій кошик

Міні-сироварня на 120 літрів

Немає в наявності
Артикул: 000001455
Ціну уточнюйте
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
Бренд Bulteh
  • самовивіз із нашого офісу (в будні дні з 9:00 до 16:00);
  • службою кур'єрської доставки (по тарифам перевізника "Нова Пошта");
  • нова пошта;
  • поштомат.

Більше інформації про доставку

  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий розрахунок
  • "Оплата частинами" ПриватБанк
  • Онлайн-оплата банківською карткою 

Гарантія від виробника 12 місяців

Для виробництва:

  • пастеризованого молока;
  • йогурту;
  • кефіру;
  • сиру;
  • сиру;
  • рікотти.

Цикл роботи:

  1. Пастеризація молока. Нагрівання відбувається за рахунок циркуляції гарячої води, яка виробляється газовим котлом (газ GPL або метан).Максимальна температура молока – 100 °C. Тому молоко можна як пастеризувати, так і суперпастеризувати, що необхідно для виробництва йогурту, кефіру, айрану та інших кисломолочних продуктів.
  2. Виготовлення сиру.  Молоко пастеризується до 62-65 °C. Створюється м'яке нагрівання, за рахунок чого в молоці зберігаються всі корисні речовини. Повний цикл пастеризації: нагрівання 120 л молока від 4 °C до 65 °C та подальше охолодження до 38 °C не перевищує 45/50 хв., і, як наслідок, цикл виробництва сиру та рікотти триває 2,5 години.
  3. Виготовлення кисломолочних продуктів (йогурт, кефір, айран та ін.). Для цього молоко суперпастеризується до 95/99 °C, а потім охолоджується до 45-28 °C, залежно від вибраної технології. Охолодження відбувається мережевою водою. За рахунок теплообмінника з високою ефективністю кількість споживання води зводиться до мінімуму (приблизно 50-80 л води при 10 °C).

Переваги:

  • мінімальне споживання електроенергії,
  • низька встановлена електрична потужність,
  • компактні розміри, що дозволяє встановити обладнання будь-де.
  • після виробничого циклу стінка ємності залишається чистою, що скорочує час на миття обладнання та збільшує кількість виробничих циклів на день.
  • обладнання поставляється з усіма комплектуючими, необхідними для вищеописаного виробництва.
  • Мінімальні вкладення, легкість у використанні.
  • Товар упаковується та поставляється у дерев'яних коробах на піддонах (європаллети), що зменшує витрати на перевезення.
  • Ясні та зрозумілі інструкції до застосування, які супроводжуються CD диском із навчальним фільмом, підтверджують користувачеві правильно зроблений вибір.
  • Технічне обслуговування гарантує кінцевому покупцю швидкий та ефективний післяпродажний сервіс.

Теплова енергія виробляється при згорянні газу GPL/метан, що гарантує:

  • ефективне спалювання в часі (чисте спалювання),
  • коротку тривалість виробничого циклу,
  • мінімальні вихлопи в навколишнє середовище завдяки високій технологічності котла (теплове ККД котла – понад 98%).

На цикл перероблення молока (120 л) для сиру потрібно при пастеризації до 65 °C:

  • приблизно 0,75 кг/газа GPL за цикл,
  • 0,5 кВт електроенергії за цикл.

Технічні характеристики:

Ш х Д х В, вага 1200 мм X 800mm X 1000mm, 250 Kg
Напруга, встановлена електрична потужність. Стандарт 220V 1F 50Hz - 750W
За запитом пристрій може працювати на газі замість електрики 380 Вольт 3 Фази + N 50 Гц - 10 кВт
Споживання газу – води газ метан або скраплений нафтовий газ > 15 кг – питна вода DN15 3 бар.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору